Žicaprom

Roba iz maloprodaje

Žicaprom Svrljig

Tradicija i kvalitet, Kvalitet naših usluga predstavlja naš primarni interes, imajući u vidu zadovoljstvo naših klijenata.

Kontakt telefon

+381 64 3153 - 487

Radno vreme

Pon - Pet: 7:00 - 17:00

Email

zicaprom@gmail.com

Žica za CO2 varenje je proizvod firme BRAKO iz Makedonije, a čiji smo mi zastupnici u ovom delu Srbije. Žica je namenjena varenju pod zaštitnim gasom tzv. MIG-MAG postupku. Debljine žice su 0.8mm, 1mm i 1.2mm a težine kotura su 5kg ili 15kg. U ponudi je žica precizno namotana na plastične kalemove, zaštićena termofolijom i dopunskom zaštitom od vlage u vidu kesice sa silikon gelom a sve spakovano u kartonsku kutiju. Mi u našoj proizvodnji koristimo ovu žicu već skoro 10 godina, i tek kada se dokazala u praksi, možemo da je ponudimo i našim kupcima. Odgovorno tvrdimo da je žica jako dobrog kvaliteta a da nema konkurenciju po pitanju cene. Kontaktirajte nas i uverite se u izuzetno povoljne cene ovog proizvoda.

Iz ove grupe proizvoda izdvajamo:

Ovu robu prodajemo u našem maloprodajnom odeljenju u sklopu firme ŽICAPROM u Svrljigu. Glavna prednost naše maloprodaje je što, pored naših tradicionalnih proizvoda od žice, nudimo i robu široke potrošnje, kao što su cevi, limovi, boje, lakovi i sl. Naša maloprodaja funkcioniše kao deo firme i nemamo stalno uposlene prodavce što nam omogućava da robu prodajemo po diskontnim cenama, jer su troškovi svedeni na minimum. Takođe vršimo uslugu sečanja cevi koju dodatno ne naplaćujemo, a svu robu na teritoriji grada besplatno prevozimo. Još jedna velika pogodnost za naše kupce je radno vreme. S obzirom da naša proizvodnja konstantno u toku cele godine radi u 2 smene, tako se i maloprodaja obavlja  u periodu od 6 i 30 do 22 i 30 od ponedeljka do subote.