Žicaprom

Žica za CO2, elektroda za varenje, brusne ploče

Žicaprom Svrljig

Tradicija i kvalitet, Kvalitet naših usluga predstavlja naš primarni interes, imajući u vidu zadovoljstvo naših klijenata.

Kontakt telefon

+381 64 3153 - 487

Radno vreme

Pon - Pet: 7:00 - 17:00

Email

zicaprom@gmail.com

Žica za CO2 varenje je proizvod firme BRAKO iz Makedonije, a čiji smo mi zastupnici u ovom delu Srbije. Žica je namenjena varenju pod zaštitnim gasom tzv. MIG-MAG postupku. Debljine žice su 0.8mm, 1mm i 1.2mm a težine kotura su 5kg ili 15kg. U ponudi je žica precizno namotana na plastične kalemove, zaštićena termofolijom i dopunskom zaštitom od vlage u vidu kesice sa silikon gelom a sve spakovano u kartonsku kutiju. Mi u našoj proizvodnji koristimo ovu žicu već skoro 10 godina, i tek kada se dokazala u praksi, možemo da je ponudimo i našim kupcima. Odgovorno tvrdimo da je žica jako dobrog kvaliteta a da nema konkurenciju po pitanju cene. Kontaktirajte nas i uverite se u izuzetno povoljne cene ovog proizvoda.

ELEKTRODA ZA VARENJE

Nudimo Vam elektrode za zavarivanje renomiranog proizvođača ERLIKON – Grčka. Njihove elektrode ispunjavaju stroge standarde u zavarivanju, a pokazalo se da  imaju najbolji odnos između cene i kvaliteta, tj. da za jako povoljnu cenu možete da dobijete dobar kvalitet elektrode koja se dokazala kod naših bravara i trenutno je prvi izbor svih zavarivača sa kojima sarađujemo.

BRUSNE PLOČE

U mogućnosti smo da Vam ponudimo brusne i rezne ploče, lamelirane diskove, šmirgle i ostale proizvode renomirane Nemačke firme KLINGSPOR, čiji smo zastupnici za ovaj deo Srbije. KLINGSPOR je više od 100 godina svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih abrazivnih proizvoda i proizvodi preko 200 tona brusnih artikala na dnevnom nivou koje plasira u 80 zemalja širom sveta. Ploče koje mi nudimo su često povoljnije i od konkurenata daleko nižeg kvaliteta dok u istom rangu nemaju konkurenciju po pitanju cene. Mi smo im poklonili poverenje i koristimo ih u našoj proizvodnji već duži niz godina, a sada ih nudimo i Vama.