Žicaprom

Ograde, kapije, stubovi i zatezači

Žicaprom Svrljig

Tradicija i kvalitet, Kvalitet naših usluga predstavlja naš primarni interes, imajući u vidu zadovoljstvo naših klijenata.

Kontakt telefon

+381 64 3153 - 487

Radno vreme

Pon - Pet: 7:00 - 17:00

Email

zicaprom@gmail.com

Izrađujemo gotova ogradna polja koja se dobijaju tako što u ram formiran od cevi, po želji kupca  (najčešće 20x20x1.5mm), ugrađujemo grifovanu mrežu gustine i debljine po želji (najčešće 50x50mm, debljine 3.8mm). Tako dobijen ram sadrži ušice i potrebno je samo pričvrstiti ga za stub varenjem ili nekom drugom metodom. Dimenzije ogradnog polja su standardne 1m x 2m a izrađujemo i polja po zahtevu kupca. Ogradno polje može biti nezaštićeno ili zaštićeno jednim premazom osnovne antikorozivne nitro boje, što obezbeđuje dovoljnu zaštitu u toku transporta, skladištenja i postavljanja ograde. Nakon toga je neophodno ogradu završno ofarbati.

Kapije izrađujemo po istom principu s tim da se za ram koriste jači profili, a ispuna je takođe grifovana mreža. Takođe postoji i opcija ugradnje parapeta od profilisanog lima. Dimenzije kapija su najčešće 1m , 1.5m, 2m, i 2.5m po dužini i 1.2-1.5m po visini , a postoji i mogućnost izrade po skici kupca. Mogu biti nezaštićene, zaštićene antikorozivnom bojom, ili sa završnim premazom boje po želji kupca.

Stubovi su neizostavan deo svake ograde bez obzira od kakve vrste žice  je urađena. Nudimo stubove koji su izrađeni od okruglih cevi prečnika 40mm i debljine zida 1.5mm preko kojih je nalivena plastika ekstruzonim postupkom pod visokom temperaturom, tako da je dobijena homogena celina bez mogućnosti prodiranja vode unutar pvc sloja. Na vrhu stuba je postavljena plastična navlaka u istoj boji. Stubovi se rade u zelenoj boji a standardne visine su 1.5m i 2m ili po želji kupca.

Zatezači (španeri)

Zatezače izrađujemo od metalne trake metodom probijanja, prosecanja, zavarivanja I punktovanja. Zaštita se vrši postupkom cinkovanja, kada se koriste u kombinaciji sa pocinkovanom žicom, ili cinkovanjem pa plastifikacijom u zelenu boju kada se koriste u kombinaciji sa plastificiranom žicom. Zatezači svojom konstrukcijom omogućavaju veoma brzo i efikasno zatezanje špalir žice ili horizontalne zatege kod ograde a najveća prednost je što, kada se žica olabavi, možete izvršiti dotezanje  žice bez dodatnih troškova.